Kaikki hoituu!


valmiit-img

Saat meiltä unohtumattoman seikkailun lisäksi melkeinpä kaiken muunkin upean päivän järjestämiseen tarvittavan. Tarvitset sitten hotellia, ruokapaikkaa, kokoustilaa, saunaa, tms, hoidamme varaukset.

Voit yhdistää seikkailuusi mm. musiikkia, standup-komiikkaa, teatteria, erilaisia tastingeja – esitä vaan toiveesi!

Valitse alta ryhmällesi sopivin valmis, hyväksi havaittu paketti tai…

klikkaa!

Lisätietoja saat myös puhelimitse >> 0400 734 174
sekä sähköpostilla >> heikki.narvanen[at]amazingcity.fi

 

Valmiit paketit


Kaupunkiseikkailu suuremmille ryhmille

kooste-pispala

Suuremmille ryhmille, 50-250hlö, on tarjolla useampia koeteltuja konsepteja.
Vaikka osallistujamäärä olisikin suuri, tekeminen rakentuu pienissä joukkueissa niin että kaikki pääsevät osallistumaan ja turhalta odottamiselta vältytään.

Suuren ryhmän kaupunkiseikkailu:
Tarjolla yhteistyötä ja kisahenkeä, ongelmanratkaisua, fyysisiä haasteita, heittäytymistä ehkä mukavuusalueen ulkopuolelle, tiimityötä ja ehkä vähän herkuttelujakin…
Hauskaa kisailua, jossa jokainen joukkue voi valita oman haastetasonsa. Pääsee kisaamaan hampaat irvessä, mutta voi ottaa osaa myös letkeällä otteella – kaikki voivat siis osallistua samanarvoisesti.

Finnish Summer Games:
Tästä kattaus suomalaisuutta, sen hullujakin puolia. Tarjolla paljon lajeja, joita kisataan pienissä joukkueissa. Lajit vievät tunnelmiltaan osin lapsuuden kesäleireihin,  osin maailmanmestaruuskisoihin ja osin sinne minne et arvaisikaan.
Mutta mikään ei ole niinkuin silloin, vaan lajeja on hieman muokattu – turvallisuutta unohtamatta.

Kysy lisätietoja tai tilaa tämä paketti >>

Tampere specials

kooste-kulttuuri

Tässä klassikkoseikkailussamme on aiheena nimensä mukaisesti Tampere, kaikille aisteille.
Ohjaudutte mielenkiintoisten paikkojen, tehtävien ja herkkujen äärelle, ilman juoksukilpailua aikaa vastaan. Pääsette tutustumaan pienemmissä joukkueissa kisaten Tampereen keskustaan ja sen yllättäväänkin historiaan, kohdaten myös maistiaisia Tampereen omasta makumaailmasta, ja samalla saatte takuuhauskaa kuvamateriaalia tapahtumasta!

Tamperelaiset tulevat löytämään kotikaupungistaan uusia, ennennäkemättömiä asioita ja paikkoja, ja ulkopaikkakuntalaisille tämä on mitä oivallisin tapa tutustua Tampereen keskustaan.

Kysy lisätietoja tai tilaa tämä paketti >>

Amazing tyhy!

kooste-teatteri

Tähän kaupunkiseikkailuun on koottu kattaus työhyvinvointiin liittyviä osa-alueita. Ohjelma on hauskaa ja rentoa yhdessäoloa sekä tekemistä, mutta samalla saat paljon vinkkejä sekä kokemusta, eli käytännönläheisiä eväitä omaan työhön sekä vapaa-aikaan.

Parhaimmillaan tämä on yhdistettynä Tampere specialiin, jolloin saat kokea kaupungin kauneutta sekä tarjontaa ja samalla koet konkreettisella tavalla työhyvinvointiin liittyviä osa-alueita.

Mukana on fyysistä puolta, eli liikunnan tärkeyttä. Paneudutaan myös henkisen hyvinvoinnin merkitykseen, unohtamatta ravinnon vaikutusta ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Kysy lisätietoja tai tilaa tämä paketti >>

Agenttiseikkailu

Tämä on kaupunkisuunnistusta niinkuin muutkin ohjelmat, mutta tässä seikkailussa mikään ei ole itsestäänselvää! Agenttitiimit heittäytyvät suorittamaan annettuja tehtäviä ja etsivät tamperelaisuuden helmiä. Tehtävät kysyvät luovuutta, huumoria, tarkkoja silmiä ja hyviä hoksottimia!  Kuten muissakin tapahtumissa, jokainen joukkue kuvaa sekä videoi omaa etenemistään ohjatusti. Kaikki kuvattu materiaali on osa kilpailua ja jää lopulta osallistujille itselleen muistuttamaan sekä naurattamaan.

Tähänkin ohjelmaan voidaan tarvittaessa yhdistää saumattomasti erilaisia ravintolapalveluita – joita ei tietenkään saa ennekuin ne on ansaittu!

 

Kysy lisätietoja tai tilaa tämä paketti >>

Kaupunkiluonto

kone2c

Tampereella luonto on lähellä ja läsnä ihan joka paikassa, muuallakin kuin puistoissa tai keskustan ulkopuolella.
Tämä paketti keskittyy nimensä mukaisesti luontoon, jota löytyy ihan ydinkeskustastakin enemmän kuin arvaatkaan.
Yksi monista vaihtoehdoista on aloittaa 1,5h opastetulla kierroksella Hatanpään Arboretumissa, jonka jälkeen teemassa pysyen kierrellään keskustaan havainnoiden mitä kaikkea ympäriltä löytyykään.
Tämän jälkeen katsot kaupunkiympäristöä ihan eri silmin, muuallakin kuin Tampereella.

Kysy lisätietoja tai tilaa tämä paketti >>

Patsassuunnistus

kooste-patsassuunnistus

Uskoisitko että Tampereelta löytyy yli 100 patsasta tai muistomerkkiä, ja kuljet varmasti huomaamattasi usean niistä ohi. Patsassunnistus on oiva tapa löytää ihan uusia puolia Tampereesta – niin paikallisille kuin muualtakin saapuville. Tämä seikkailun sisällössä on runsain mitoin mielenkiintoista infoa, historiaa ja hauskaa knoppitietoa ihan jokaiselle.

Kysy lisätietoja tai tilaa tämä paketti >>

Strategiatyöpaja

Toiminnallisen kaupunkiseikkailun avulla voidaan tehdä myös strategia- tai tuotteistustyöpaja.
Tässä liikutaan myös ohjeiden mukaan pienemmissä ryhmissä, mutta samalla voidaan käsitellä esim. yrityksen strategiaa tai tehdä halutulle aiheelle tuotteistusta lähestyen aihetta toiminnallisesti erilaisista näkökulmista.
Lopputuloksena saadaan kasaan hyvinkin pitkälle pohdittua strategiaa tai tuotteistettu tuote.

Tällä konseptilla saadaan varmasti paljon aikaan lyhyessä ajassa, ja saadaan kaikkien osallistujien näkemykset koottua hyvin yhteen.

Kysy lisätietoja tai tilaa tämä paketti >>

Amazing Ravintola

kooste-tammerkoski

Tässä seikkailussa sisällössä on paljon tekemistä ja kokemista ravintolamaailmassa, sillä puolella tiskiä missä ei normaalisti olla. Yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme lyömättömän kattauksen ohjelmasisältöä.
Halutessasi pääset sukeltamaan coctailien maailmaan baarimikkona,  oppimaan eri ruokalajien saloja sokkomaisteluiden kautta, yms.
Kaiken kruunaa ruokailu jossain hyvässä ravintolassa, joita Tampereella riittää – kenties itse kattamassasi juhlapöydässä.
Soveltuu parhaiten pienemmille ryhmille, mutta onnistuu toki kaikenkokoisille porukoille.

Kysy lisätietoja tai tilaa tämä paketti >>

Eikö löytynyt sopivaa?


klikkaa!

Lisätietoja saat myös puhelimitse >> 0400 734 174
sekä sähköpostilla >> heikki.narvanen[at]amazingcity.fi